Ommen

Ommen

Het coronavirus duikt overal op, ook in Ommen. Steeds meer mensen kennen dan ook mensen die het virus hebben of gehad hebben. Belangrijk is dat we bij klachten direct ingrijpen en in quarantaine gaan. Zo voorkomen we dat we anderen besmetten. Zelfs als je totaal niet kwetsbaar bent, is het belangrijk om binnen te blijven. Misschien ben jij niet kwetsbaar en je vrienden misschien ook niet, maar hoe zit het met hun familieleden bijvoorbeeld? Coronatest in Ommen – Op het moment dat je symptomen van corona vertoont, moet je dus in quarantaine gaan en een testafspraak maken. Een testafspraak maken is ook mogelijk in Ommen. In Nederland zie je steeds meer teststraten. Ook in de omgeving van Ommen kun je je dus laten testen.

Kies jij voor een sneltest?

Veel mensen kiezen ervoor om zich op een sneltest locatie in ommen te laten testen. Dat heeft één belangrijk voordeel: je krijgt de testuitslag eerder. Vooral als je nog erg twijfelt of je corona hebt, omdat de symptomen licht zijn, is de sneltest aan te raden. De sneltest geeft al binnen 15 minuten een uitslag. Daardoor zou je uit quarantaine kunnen als je het virus toch niet blijkt te hebben. De sneltest kost € 65, maar bespaart je mogelijk dus wel tijd. Om die reden kiezen ook ondernemers veel voor dit type test.

Wil je een afspraak maken, dan is het aan te raden om dit online te doen. Dan is de afspraak al snel gemaakt.

Prijzen PCR-testen met Non-COVID document
☝Op dit moment korting, Koop Vandaag je pcr-test!☝
Long Covid Meldpunt

Alles over Lange Covid en het nieuwe meldpunt

Je hoort het steeds vaker, mensen die na hun besmetting met Covid langdurig klachten blijven houden. Veelgehoorde klachten zijn extreme vermoeidheid en vergeetachtigheid. Mensen die ooit een burn-out hebben gehad zeggen dat het daar heel veel op lijkt. Heb je na je Covid besmetting langdurig klachten dan noemen we dat Lange Covid, Long Covid of …

Alles over Lange Covid en het nieuwe meldpunt Lees verder »

Scroll naar boven