Prijzen PCR-testen met Non-COVID document
☝Op dit moment korting, Koop Vandaag je pcr-test!☝

Nieuwe bewoners in Zwolle willen een gezonde start maken

Inwoners Zwolle

Ben je nieuw in Zwolle, dan is het handig dat je snel je weg weet te vinden in de voor jou onbekende omgeving. Daarbij staat veiligheid en gezondheid voorop. Gelukkig zijn nu de beperkende maatregelen van de overheid grotendeels losgelaten en kun je weer overal naar toe. Of het nu naar het theater, woonwinkel of restaurant is, daarvoor heb je vanaf 25 februari ook geen QR-code meer nodig en de mondkapjes kunnen ook thuis gelaten worden.

Coronamaatregelen in Zwolle

Nu de maatregelen van de overheid minder streng zijn betekent het niet dat we in Zwolle minder zullen gaan testen. Het is nog steeds raadzaam om bij klachten je eigen gezondheid in de gaten te houden en te voorkomen dat je anderen besmet. Vooral voor ouderen blijft covid een risicovol virus waar je flink ziek van kunt worden. En moet je in quarantaine dan kun je altijd wat vervelende klussen in huis aanpakken.

Ga je met familie of vrienden flink in je nieuwe huis aan de slag dan kan beter iedereen fit en gezond zijn. Laat je daarom van tevoren testen zodat je veilig in je nieuwe huis aan de slag kunt. Het eerste wat je in een nieuw huis aanpakt zijn de muren, het plafond en de vloeren. De bedekking van de vloer is meestal sfeerbepalend voor hoe het huis er van binnen uit gaat zien. Het is dus belangrijk om je goed te oriënteren wat de mogelijkheden zijn voordat je aan de slag gaat. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor hout, een kunststof vloer, keramische tegels of gewoon laminaat.

Senioren

Ga je als senior in een nieuw appartement in Zwolle wonen dan wil je ook weten waar alle faciliteiten in de omgeving zijn. Zo is mobiliteit belangrijk en wil je graag bij een bushalte of treinstation wonen. Heb je een eigen elektrische auto dan is een oplaadpunt in de buurt ook handig. Gezondheid speelt bij ouderen altijd een belangrijke rol. Gelukkig woon je in Zwolle altijd dicht in de buurt van een ziekenhuis of een dokterspost. Ben je boven de zeventig dan is het goed om te weten waar je bijvoorbeeld bij jou in de buurt je kunt laten testen op covid. Hou ook in de gaten of je binnenkort opgeroepen wordt voor een tweede booster, mocht de overheid deze beschikbaar hebben gesteld. 

Naast deze groep ouderen kunnen ook kwetsbare ouderen een tweede boosterprik krijgen. Dat advies geldt niet voor de rest van de volwassenen. Bij een kwetsbare groep kun je denken aan ouderen in een verzorgingstehuis, volwassenen met downsyndroom en volwassenen met een ernstige immuunstoornis.

Tarieven Sneltest en PCR-test met Reisdocument
☝Bespaar met hoge kortingen, Boek Vandaag je coronatest!☝

Duurzaam leven

Investeer dus in een duurzaam leven. Zowel voor je lichaam als voor je woonomgeving. Heb je een nieuw huis in Zwolle met een moderne strakke uitstraling dan is een kunststof gietvloer een goede duurzame keuze. Deze vloer heeft veel voordelen vergeleken met andere vloertypen. Zo heb je bij een kunststof gietvloer geen naden en zijn de meeste ook vochtwerend. Ben je iemand die van schoon en proper houdt dan zijn gietvloeren een perfecte hygiënische en duurzame ondergrond. Dit type vloer gaat tientallen jaren mee en is dus een investering waar je in Zwolle veel plezier van hebt.

Scroll naar top