Prijzen PCR-testen met Non-COVID document
☝Op dit moment korting, Koop Vandaag je pcr-test!☝

Locaties coronatesten Zwolle

Locaties coronatesten Zwolle

In jouw provincie kan je op meerdere plekken in jouw regio terecht voor een coronatest. Om een plek dicht bij jou in de buurt te vinden kan je het beste bellen met de Landelijke Corona test lijn. Dit nummer is 0800-1202.

Hoeveel GGD testlocaties zijn er?

Over het gehele land zijn er meer dan 130 coronatest locaties opgezet. Om aan de grote vraag te voldoen zijn er naast normale testlocaties ook grotere XL testlocaties opgezet en geopend. Dit om te kunnen voldoen aan de groeiende testafname capaciteit.

In utrecht is er een XL test paviljoen geopend die aanwezig is op het parkeerterrein van de Jaarbeurs. Dit is een atypische testlocatie, omdat hier geen auto’s door een straat heen rijden zoals bij de RAI. Je dient de auto te parkeren en lopend het testpaviljoen te betreden. Deze XL testlocatie heeft de mogelijkheid om per dag 10.000 coronatests per dag af te nemen.

Belangrijke aspecten tijdens een coronatest zijn

  • Je kan alleen terecht voor een coronatest in Zwolle als je een afspraak hebt gemaakt via het landelijke telefoonnummer of via www.coronatest.nl
  • Je dient ten alle tijden een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Zonder legitimatiebewijs, kan jouw afspraak helaas niet doorgaan.
  • De daadwerkelijke GGD corona test locatie kan op een andere locatie zijn dan dat de navigatie aangeeft. Zodra je in de buurt bent van de testlocatie, volg dan de gele borden en aanwijzingen ter plekke van een GGD coronatest medewerker.
  • Kom alleen tenzij het echt niet anders kan.
  • Kom het liefste met de auto. Lopend of op de fiets kan ook.
  • Draag een mondkapje.
Belangrijke aspecten tijdens een coronatest zijn

Iedere testlocatie ziet er anders uit

Sommige testlocaties hebben een teststraat route, waarbij je dan vervolgens naar een kamertje wordt geleid en daar wordt de coronatest afgenomen. Andere teststraten, zoals een auto corona test straat, hebben geen kamertjes. Daar dien je in de auto te blijven zitten met de motor uit. De coronatest wordt dan direct afgenomen in de auto.

Andere testlocaties in Zwolle kunnen zich bevinden in een gebouw of op een paviljoen. Hier dien je dan lopend naar binnen te gaan. Meestal zijn er rondom de coronatestlocatie genoeg parkeermogelijkheden voor de fiets en auto.

Tarieven Sneltest en PCR-test met Reisdocument
☝Bespaar met hoge kortingen, Boek Vandaag je coronatest!☝

Er wordt testmateriaal afgenomen en bewaard

Er wordt om toestemming gevraagd om testmateriaal van jou af te nemen. Dit wordt gedaan door middel van een uitstrijkje in keel en neus. Na het testen van jouw materiaal, kan het zijn dat het laboratorium jouw gegevens wilt bewaren om verder onderzoek mee uit te kunnen voeren.

Scroll naar boven